Dlouhotrvající a soustavné kašle

04.12.2013 13:57
 

 


 

V poslední době jsem zaznamenala ve své praxi potíže s dlouhotrvajícími a soustavnými kašli, někdy trvajícími několik měsíců. Dospělí lidé a děti byli často velmi nešťastní, po mnoha medikacích, bylinných kůrách se jim nepodařilo se kašlů zbavit. Kašle tohoto typu byly mnohokrát přeléčeny antibiotiky nebo byly bez lékařského nálezu, a tudíž na ně není alopaticky co předepsat.

Možné příčiny jsou ať už bakteriální či virové (chlymydie, stafylokokové či streptokokové infekce), ale i střevní disbalance, špatné trávení, alergie nebo problém trvá od poslední nemoci, která byla přeléčena antibiotiky. Dále pak mnohokrát zmiňované očkování a nelze pominout i naše ovzduší a další faktory. A pak samozřejmě psychické obtíže, stres, potíže ve vztahu nebo nemožnost zpracovat změnu v životě (např. přestěhování). A kolikrát to nemusí být ani negativní zážitek, jen množství změn v životě.

V tomto článku Vám neporadím konkrétní lék, který byste mohli sami vyzkoušet. Kašel může mít kterýkoliv z tisíců léků, se kterými pracuji. Zde je opravdu potřeba řešit situaci individuelně. Je třeba společně probrat všechny možné okolnosti a souvislosti a většinou Vám předepíši dva léky - jeden celkový lék na posílení Vaší životní energie, plic atd a druhý na očištění nejpravděpodobnější příčiny (tedy nosodu z očkovací látky, stafylokoka či streptokoka, chlamydie či antibiotik).

Výsledky jsou opravdu skvělé….

Mějte se krásně!

Pokud můžete a chcete, prosím sdílejte a a předávejte dál J

 

S láskou, Vaše Vladimíra

 

 

Zpět