Rakovina - onemocnění a léčba, homeopatická lékárnička

20.10.2013 13:52

 

RAKOVINA – ONEMOCNĚNÍ, JEHO PREVENCE I PODPŮRNÁ TERAPIE, OČISTA PŘI A PO CHEMOTRAPII A OZAŘOVÁNÍ, REGENERACE A PODPORA PŘED PŘI I PO OPERACI, HOJENÍ JIZEV

 

Rakovina je jednou v poslední době velmi diskutovaných nemocí. Neustále roste nejen počet lidí, kteří touto nemocí onemocní, ale také se snižuje věková hranice nemocných. 

Jeden z možných pohledů na rakovinu je jako na nemoc z nedostatku lásky sám k sobě. Samozřejmě u každého má jiné hluboké vnitřní příčiny, které je třeba transformovat. Rakovinu dostávají často Ti „hodní“ lidé, kteří se věnují okolí víc, než sami sobě. Tudíž součástí a výsledkem léčby je i to, že se člověk naučí mít rád sebe stejně, jako svět okolo. 

Homeopatie Vám dává možnost řešit obavy z této nemoci jako dědičného postižení, pomáhá jí léčit a umí u probíhající nemoci zmírnit bolest, strach z nemoci jako takové nebo z umírání.  

Nabízím pomoc nejen lidem, kteří onemocněli, ale také blízkým, kteří v těchto chvílích procházejí těžkými zkouškami. Pomoc je zde v oblasti dodání energie, zpracování obav a smutků. Také je tu možnost provázení při umírání. 

Při operaci, chemoterapii a ozařování pomocí homeopatie lze udržet krevní obraz, zabránit únavě, anemii a lze mnohem rychleji regenerovat celý organismus. 

Co a jak vlastně homeopatie řeší? 

Na mé úvodní stránce se zmiňuji o tom, že homeopatie neléčí nemoci, ale člověka. Je jedinečná v tom, že jako jedna z metod, které řeší vnitřní příčiny chorob, tak pomáhá řešit i tendence k těmto nemocem, zbavit se rodinné zátěže, které si člověk nese a díky kterým si člověk přináší stejné programy a sklony do života a tak i stejné nemoci jako jeho předkové. Důvodů a příčin je vždy možných mnoho a společně můžeme odhalit tyto důvody a za pomoci homeopatie je můžete zpracovávat. 

Již několikrát jsem se setkala s mladými ženami, které „dostaly“ rakovinu děložního čípku. Prakticky ve všech případech se jednalo o problémy žen v partnerském vztahu, ve kterém se cítila žena z různých důvodů nedoceněná, nemilovaná, nepřijímaná. Hledaly jsme tyto příčiny a jejich souvislosti, v procesu léčby se ženy naučily milovat své ženství a sama sebe takové, jaké jsou.

Paní R. Přišla s tím, že již za 3 týdny půjde na operaci. Po léku, který nebyl „na rakovinu“, ale na situaci a pocity klientky ve vztahu, když přišla paní R. na předoperační přípravu, lékaři prohlásili, že muselo dojít k omylu v diagnóze, že je zdravá a paní odešla domů. Je to již mnoho let a od té doby netrpí žádnými obtížemi. Je však již s jiným partnerem a v tomto partnerství je šťastná. A její vnitřní rozhodnutí bylo to, co jí před operací pomohlo k tomu, aby se „tak rychle vyléčila“.

Zde je seznam nejčastějších léků do Vaší domácí lékárničky, pokud Vás nebo někoho blízkého čeká chemoterapie či ozařování, nebo trpíte bolestmi rakovinou, ozařováním nebo chemoterapií způsobenými:

AURUM MURIATICUM NATRONATUM

AMMONIUM ACETICUM

ANACARDIUM

LIMESTONE

ARSENICUM

BOR

APIS

CAUSTICUM

CASTOR EQUI

COLOCYNTHIS

CHELIDONIUM

CHININUM ARSENICOSUM

HEPAR SULFUR

HYPERICUM

GUN POWDER

NUX-V

MYRISTICA

LYCOPODIUM

MERCURIUS CYANATUS

OKOUBAKA

OSCILOCOCCINUM

CADMIUM SULPHURICUM

PHOSPHORIC ACID

PULSATILLA

STAPHYSAGRIA

SYMPHYTUM

THIOSINAMINE

TRAUMEL

X-RAY

COBALT RAYS

  

Nezapomínejte, vše je jen na Vás a ve Vašich rukou! Držím Vám nebo Vaším blízkým palce a neváhejte se na mne obrátit a požádat o pomoc.

 

S láskou

Vaše Vladimíra

 

Velmi ocením Vaše příspěvky, komentáře nebo Vaše zkušenosti, neváhejte a pište mi na: vrehackova@volny.cz. Děkuji!

 

Zpět