Jak si pomoci sami v případě akutních i chronických obtíží

23.10.2017 22:41

Setkání s homeopatií, novými přístupy a metodami. Naučíte se jak si pomoci sami v případě akutních i dlouhodobých obtíží i např. tehdy, když pořebujete zrušit rodinné vzorce:

  • Domácí využití homeopatie, dávkování při akutní nemoci, potence. Jak se chovat při braní homeopatik. Domácí lékárnička.
  • Homeopatie v zimním období, prevence a terapie, akutní i chronické potíže (prevence chřipky, nachlazení, kašle, angíny), úrazy sportovní i jiné, únava, regenerace a nabírání sil po nemoci i úrazech a téma šetření zubů.
  • Homeopatie v  těhotenství i po porodu, včetně informace o individuálním homeopatickém preparátu z placenty pro celou rodovou linii.
  • Homeopéče o děti, řešení dětských nemocí (chřipky, virózy, ekzémy, záněty) a v neposlední řadě očkování.
  • Homeopatie pří úrazech, při sportu, na dovolené a cestách, letištní skenery.
  • Homeopatie pro náročné životní situace v rodině, práci i v osobním životě.
  • Homeopatie v mém podání, kombinace s dalšími technikami a terapiemi.
  • Vstupní a další konzultace, na co se připravit.
  • Společná diskuse a prostor pro Vaše dotazy.
  • Meditace budou tentokrát na téma vnitřního, vnějšího i vánočního úklidu a získávání energie a očisty těla od destruktivních energií.

Pro zájemce bude  možnost individuální konzultace či supervize  po skončení společného bloku (konzultace bude zlevněna o 50%). Rovněž zajistím rozšířšené varianty homeolékárničky pro zimní chřipky a nachlazení, ošetření po operaci, na zuby, pro sporty a cestování, homeo-hojivé masti, koloidy.

Přihlášky zasílejete na adresu: vladimiralani@gmail.com a zálohu 200 Kč na účet 500348783/0300. Účast potvrdím a další informace pošlu emailem na základě připsané platby.

Termín: 10. – 12. 11. 2017, začátek v pátek v 18 hodin, konec v neděli ve 13 hodin.

Místo: Hotel Ostrov, Nymburk, www.hotelostrov.cz                      

Cena za seminář: 2 900 Kč  (zahrnuje i informace k homeopatické lékárně  včetně vzorků, materiálů k meditacím a technikám) V ceně nejsou zahrnuty náklady na stravu a ubytování.

 

Přijďte se hýčkat a poznávat. Informace naleznete v letáčku, případně mi napište budete-li mít jakékoliv dotazy na vladimiralani@gmail.com.

Homeopatie s Vladimírou 11 2017.pdf

 

Minulé setkání bylo o metodách, které lze s homeopatií kombinovat, praktickém využití v mnoha životních situacích a o tom, jak se naučit meditovat, získávat energii a hledat vnitřní odpovědi. O podobné práci bude i toto setkání. Prostor byl pro každého účastníka, nejen pro jeho dotazy a problémy.

Zde je letáček k minulému setkání:

pobyt s Vladimírou Lanií 1.tiff

pobyt s Vladimírou Lanií 2.tiff

 

Zpět